Skip to content

Zelfstandig werkend kok (32-38 uur)

De Koog - Texel, Noord-Holland, NederlandKeuken

Functieomschrijving

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken? Als zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met de chef-kok, heb je passie voor koken en ben je bereid om alles aan te pakken. Ook durf je jouw mening te geven, volg jij de nieuwste trends in je vakgebied en gooi je jouw ideeën op tafel voor de menukaart die meerdere keren per jaar aangepast of vernieuwd wordt. Met de gehele keukenbrigade zorg je er samen voor dat gasten genieten van een ware smaakbeleving.

Taken en verantwoordelijkheden als zelfstandig werkend kok

  • De mice en place en het bereiden van buffetten voor in het restaurant en voor de banqueting;
  • Met passie maak je de gerechten van de menukaart voor onze (hotel)gasten; 
  • Meedenken en input leveren voor de nieuwe menukaart;
  • Aansturen van (junior) keukenmedewerkers en leerlingen;
  • Overige taken zoals controleren van de kwaliteit, toezien op de naleving van o.a. de HACCP, verwerken van bestellingen en het schoonmaken van de werkomgeving.

Vereisten

  • Je hebt mbo-niveau 3 werk- en denkniveau, ervaring als zelfstandig werkend kok en een leermeester diploma is mooi meegenomen;
  • Je levert graag input voor nieuwe gerechten en het samenstellen van de menukaart;
  • Met jouw passie voor koken geniet je ervan om van ieder gerecht iets moois te maken;
  • Naast jouw enthousiasme, omschrijf je jezelf als stressbestendig, creatief en collegiaal;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden, avonden en tijdens feestdagen.

Werken bij Van der Valk? Dit bieden wij jou!

Je verdient een passend salaris, krijgt ruimte om input te leveren binnen de keukenbrigade om processen en/of producten te verbeteren. We bieden je graag een contract aan voor 32 - 38 uur per week verdeeld over 4 dagen, per week ben je dus 3 dagen vrij! Woon je niet op Texel? Dan is woonruimte bespreekbaar.


Daarnaast bieden we leuke extraatjes. Als je je proeftijd succesvol bent doorgekomen, dan ontvang je van ons een gratis hotelovernachting in Hotel Texel - De Koog voor 2 personen, inclusief diner en ontbijt. Daarnaast krijg je personeelsmaaltijden en kun je wekelijks bootcampen met je collega’s! Kom je gezellig met vrienden of familie eten? Dan krijg je van ons 20% korting op je restaurantrekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk én Hotel Texel – De Koog. Ook krijg je als werknemer personeelskorting op hotelovernachtingen bij Van der Valk Hotels.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan als zelfstandig werkend kok!

Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken. Solliciteer via onderstaande knop, of laat je interesse in de functie blijken via een Whatsapp berichtje naar 06-58959353. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

of